Mitt 2014

Hade otroligt svårt att bestämma mig för hur jag skulle göra min årsresumé. Om jag skulle göra den i bilder från januari till december, göra en lista med höjdpunket osv. Såg dock att Elin Kero gjort en resumé genom att svara på dessa frågor så jag tänkte att jag skulle pröva mig på det! Bättre än inget då jag aldrig gjort någon form av sammafattning under de år som jag bloggat tidigare.
 
Beskriv året med tre ord.
Underbart, fruktansvärt och lärorikt.
 
Vart reste du?
Detta året har jag inte rest utomlands förutom två små trippar till Danmark. Dock har jag rest en hel del fram och tillbaka till Stockholm i år för att gå på konserter, fotokurser och fotografera spelningar.
Bilder tagna av mig på Oscar Jettman. Grym fotogaf som också var med hos Bingo.
 
Vad såg du mest fram emot?
Studenten först och främst men sedan var jag även grymt taggad till balen, alla konserter jag bokat och kurserna jag gått hos Bingo Rimér och Emma Svensson. Såg även grymt mycket fram emot att få slippa skolan och ha möjligheten att jobba istället.
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Något jag faktiskt är riktigt stolt över är att jag för en gångs skulle vågade stå upp för mig själv samt att jag fått pröva på att fota mingelbilder på Harrys i nattklubbsmiljö!
 
Hur såg ditt 2014 ut?
Väldigt mycket upp och ner. Haft några av de bästa och sämsta dagarna i mitt liv, upplevt världens finaste konsertupplevelse, lärt mig att om jag ska klara/genomföra något ska jag göra det själv, förlorat/kommit närmre ett par av mina närmaste vänner och en massa annat. Psykiskt har de här året verkligen varit ett rent helvete men det har gjort mig så mycket klokare. Och alla de fina stunderna är så gudomligt mycket värda, stora som små!
 
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Åh det finns så otroligt många. Den 14 januari då jag tog körkort, 18 februari då studentmössorna äntligen kom, 9 april då jag tappade tron på mänskligheten, 4 juni då jag tog studenten, balen den 7 juni, min syster student & bal den 11 och 13 juni, 12 juli då jag fotade mitt första bröllop, 25 juli då jag fotade min allra första konsert. Den 21 september då jag lämnade det blonda livet för att bli brunett och den 31 oktober då jag blev kysst av 2 killar jag haft en crush på i flera år, haha! Astöntigt men jag bjuder på den! Även 3 december då mitt nya kamerahus kom, 23 december då jag fick hem min älskade bil och den 24 december då jag fick beskedet om att jag ska åka tillbaka till Kalifornien & Nevada. 
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2014?
De första jag kom att tänka på är Håkan Hellströms "Det kommer aldrig va över för mig", The Goo Goo Dolls låt "Iris" och Veronica Maggios "Snälla bli min igen". Sen kommer även Gyllene Tiders "Det är över nu" påminna mig mycket om detta år då den spelades mycket på studenten. Samt "svart snö" av Kent påminner mig mycket om det här året också.
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Det är en hel del faktiskt men främst av allt så tänker jag stå upp för mig själv och våga göra allt jag vill göra. Ska sträva efter att bli bättre.
 
Planer för 2015?
Springa Tjejmilen & Göteborgsvarvet, flytta & helst lämna Småland, tatuera mig, börja gymma ordentligt, bli blond igen & lära mig att tycka om mig själv. Ska även börja fota mer och fördjupa mig mer i det. Jag har även många drömmar som jag vill göra till planer men än så länge så får de förbli drömmar tills jag kan genomföra dom. Och sen har jag även lite saker som jag är osäker på och därmed vill hålla hemligt.
 
2014 har varit ett väldigt speciellt år för mig. Det har varit kämpigt men jag klarade av det. Så redo för att slänga detta året bakom mig nu och så redo för 2015!