Hemkommen

Canon EOS 600D - Canon EF 18-135mm/3,5-5,6 IS
Igår lämnade jag mitt älskade Stockholm samtidigt som regnet föll för att spendera vad som kändes som en evighet på ett tåg söderut hem igen. Kom hem till en fin syster och vän och hade en supermysig kväll ihop. Så spontant och så mysigt! Idag har jag jobbat fram till 16:30 då jag fick ta stängningen på förskolan och imorgon kör jag 07.00-16:00 så det blir i princip en heldag till. Så glad att jag slipper öppna vid 06:00 i vilket fall för det vet jag inte om jag klarat, haha!
 
Funderar på om det är värt att åka upp till Stockholm igen över dagen den 29 augusti. Är nämligen uppskriven på listan till Melissa Horn men vet inte om det är så värt att lägga pengar på den resan och en så pass "lam" liveartist om jag får uttrycka mig så. Det är iaf det intrycket jag fått av henne när jag sett henne live tidigare. Inte direkt så kul att fota. Fast hjärtat hade mått så bra för hon är så vacker och hennes musik är så himla fin. Underbara människa.
 
Hur som helst ser jag fram emot helgen då det är en del inplanerat med fina människor. Blir utgång i Båstad med Sara, Shopping/Liseberg med Sanna & Ebba och Rix Fm festivalen med Indira i Jönköping. Måste verkligen ha något för mig hela tiden, blir helt nervös annars. Kryper i benen på mig och jag går varv efter varv runt i huset. Fett skumt, haha. Nu när jag är färdig med att tråka ut er ska jag återgå till att skicka över bilder och fixa lite småsaker innan Idol börjar. Ha en fortsatt fin onsdagskväll!